add titleadd titleadd titleadd titleadd titleadd titleadd title
  • add title
  • add title
  • add title
  • add title
  • add title
  • add title
  • add title
ДОБРЕ ДОШЛИ В ОФИЦИАЛНИЯТ САЙТ НА ФИРМА "МОПС БЪЛГАРИЯ ООД". ------ Ние знаем, че сме информирани за вас и се стремим да бъдем максимално полезни при отглеждането на Мопсчето от много малко до-дълбока старост. Много полезни статии могат да бъдат прочетени в секция Мопс Блог ------ Всички бебета Мопс от лицензиран развъдник Мопс България имат 1-годишна здравословна генетична гаранция! Мопс България се доверява само на професор Богдан Аминков. Проф. двмн Богдан Янев Аминков е Декан в Факултета по ветеринарна медицина на Лесотехническия университет. Ако имате някакви въпроси, можете да ги зададете, ние с удоволствие ще ви отговорим! ---------- За повече информация тел. 0899 63 63 63 или 0897 32 32 32 Мопс България ООД www.mops.bg

Шоу, брийд и пет клас куче

Шоу, брийд и пет клас куче

Преди да вземете кученце е важно да знаете че има три основни класа кучета, и от това се определя тяхното качество.
– Пет клас, Брийд клас и Шоу клас. Във всяко едно кучило могат да се родят както пет клас така и най-високия шоу клас бебета, за това и цената на всяко едно куче е индивидуална и зависи от неговото качество.
Шоу клас – това са кучета които отговарят и се доближават максимално или изцяло до официалния стандарт на породата. Те са без дефекти и могат да посещават изложби, както и да се ползват за развъдна дейност, имат добра изложбена перспектива и съответно тяхната цена е най-висока.
Брийд клас – това са кучета които също нямат сериозни дисквалифициращи ги дефекти според стандарта на породата, но е възможно да имат леки отклонения, което не пречи да бъдат включени в развъдна програма и да посещават изложби. Подходящи са както за развъдна дейност, така и за домашни любимци.
Пет клас – или така наречениете от нас “домашни любимци”, кучета, които се отглеждат най-вече като домашни любимци и могат да ни радват единствено в къщи, такива кучета не се допускат до разплод, съответно тяхната цена е най-ниска.
Share Button

Comments are closed