add titleadd titleadd titleadd titleadd titleadd titleadd title
  • add title
  • add title
  • add title
  • add title
  • add title
  • add title
  • add title
**** Добре дошли в Мопс България ООД който е единствения лицензиран и регистриран професионален развъдник за чистокръвни бебета Мопс с родословие в България **** За повече информация за налични бебета Мопс тел. 0899 63 63 63 или 0897 32 32 32 **** Да притежаваш Мопс е ​​като да имаш постоянен източник на радост в живота си. Техните очарователни набръчкани лица и махащи опашки ви посрещат с безкраен ентусиазъм всеки ден. Мопсовете са известни със своя приятелски и привързан характер, което ги прави перфектните спътници както за отделни хора, така и за семейства. Техните игриви лудории и комични изражения гарантирано ще предизвикат усмивки на лицето ви, правейки дори най-трудните дни малко по-ведри. Плюс това, компактният им размер ги прави подходящи за живеене в апартамент, а непринудената им личност гарантира, че се разбират с почти всеки, когото срещнат. Накратко, да притежаваш Мопс е ​​като да имаш лоялен, симпатичен приятел, който винаги е там, за да донесе щастие във вашия свят.

Спечелете чистокръвно бебе Мопс 2019г.

 

Спечелете чистокръвно бебе Мопс

Спечелете чистокръвно бебе Мопс

Скъпи приятели

Мопс България продължава традицията с раздаването на награди !

Започва новата ни игра за 2019-година!
Включете се и спечелете чистокръвно бебе Мопс от развъдник Мопс България.
За да участвате, трябва първо да харесате Facebook страницата ни Мопс България  и Коментирайте този пост с „Участвам“  и  Споделете поста.

Моля, не забравяйте, че и трите условия трябва да бъдат изпълнени! 

Бързо и лесно е – Вие имате възможност да спечелите подарък бебе Мопс, а ние- нови приятели!

Срок на играта: от 07 март 2019г. до 09.април 2019г.

Точно на 10 април 2019г. , ще изтеглим новия късметлия, който ще спечели чистокръвно бебе Мопс.

В играта нямат право да участват служители на „Мопс България“ ООД и техните семейства. С участието си, всеки участник декларира, че е съгласен името му и кадри от връчването на наградата да бъдат излъчени публично в края на играта, а предоставените от него лични данни да бъдат обработени за целите на играта и получаване на награда.

 

Share Button

Comments are closed